De tweedeling van de maatschappij aka intolerantie

Door 318025 op dinsdag 4 november 2014 20:38 - Reacties (67)
Categorie: -, Views: 6.000

Een tijdje terug las ik op de NOS een artikel over de tweedeling van de maatschappij, en eerlijk gezegd dacht ik toen vrijwel direct aan Tweakers, want waar is deze tweedeling beter zichtbaar dan op Tweakers?

Want het is echt iets dat mij persoonlijk vreselijk stoort, en ik heb er in verleden daarom al over geschreven maar zou het toch graag nog een keer doen. En waarom wil ik er nogmaals overschrijven? Omdat de intolerantie op Tweakers namelijk nog steeds aanwezig is, en die zit ingebakken in de hoogste lagen.

Want vandaag openend iemand een topic waarin hij aangaf een hotelkamer te moeten delen met een mannelijk collega, waarop ik reageerde of hij bang was betast te worden door zijn mannelijke collega? Nou goed en ik kreeg me vervolgens een shit storm reacties over me heen, want wat ik schreef dat sloeg totaal nergens op.

Kijk en daar merk ik gewoon keihard de tweedeling, en dan ben ik volgens gambieter blijkbaar het trollen? Nee ik ben helemaal niet het trollen, want dat is serieus gewoon wat ik zou zeggen als iemand bezwaar heeft om met iemand van zijn zelfde geslacht op een kamer te slapen. Uiteraard komen dan de argumenten van privacy en blablabla, maar dat heet gewoon verwend zijn en ik zie dat niet als een echt bezwaar.

En goed het enige wat je dan vervolgens van zo'n beheerder krijgt te horen dat er echt geen tweedeling op GoT is, maar aan de andere kant zegt men van als je het hoge niveau niet aan kunt dan mag je eigenlijk niet reageren althans dat is mijn gevoel. Er word naar mijn gevoel dus ook veel te veel gevraagd van mij, want het is om de haverklap wel weer dat ik blijkbaar iets niet goed doe althans volgens de persoon met het rode kleurtje.

Maar hoe ik hier nou echt mee om moet gaan? Ik weet het niet en ik heb het er geregeld best moeilijk mee, aan de ene kant draag ik Tweakers een warm hart toe maar aan de andere kant word ik telkens met intolerantie geconfronteerd of zijn wij autisten en laag opgeleide / middelbare geen mensen? Het resultaat zal uiteindelijk trouwens zijn dat ik zelf besluit niet meer bij te dragen, want ja voor dat je het weet komt gambieter aan om je post te verwijderen. Zo en nu ga ik de afwas doen, want helaas hoort dat er ook bij.

Oh en gedraag jullie s.v.p. in de reacties, want ik wil alleen mijn ei kwijt en zit er echt niet op te wachten om nog verder in de grond gestampt te worden want ik ben nou eenmaal zoals ik ben en dat veranderd toch niet.